Trevlig midsommar!

Nu har jag tagit helg! =) Tänkte bara önska alla en riktigt trevlig midsommar!

Veckans träning!

Vecka 25

Måndag - Vibrationsträning

Tisdag - Pilates
Onsdag - PYoga
Torsdag - Vibrationsträning..


Så skönt.. Kommer absolut att fortsätta med både Pilates och Yoga.. =)

Snart helg!

Helgen närmar sig med stormsteg, och det ska bli sååååååå sköööönnt med en långhelg till! =) Och denna helgen kommer jag hinna med en hel del också.

Två kort från helgen, var nere på Östra Stranden och spelade lite minigolf. Men det är en riktigt dålig bana där... På söndagen åkte vi ut till M & J, köpte med oss lite jordgubbar på vägen (måste ju passa på att äta medan det fortfarande finns några) sen vi begav oss till Tylösand och spela äventyrsgolf - så mycket bättre än tråkiga Östra Stranden!

Östra Stranden

Min Martin! ♥


Imorgon är det dags att åka till Skåneland igen =) vilken lyx det är/har varit att ha träffa Martin snart 3 helger i rad! =)

Åker hemåt på lördagen, för på kvällen blir det en riktig tjejkväll med Sex and the city - filmen och lite mat efteråt med Malin & Pia!! Riktigt mysigt ska det bli! =)

Sitter och väntar...

...på att Martin ska vakna så att vi kan äta frukost! Börjar bli lite hungrig.. men men får nog vänta en stund till på min sjusovare! Gårdagen flöt förbi med lite shopping efter jobb, fick införskaffat mig 2 nya kjolar och ett fint linne med ärm och äntligen hittade jag mig en ny väska och en ny plånbok. Sen blev det så klart kinamat på kvällen - så gott! =) Sen fick det bli en promenad i regnet bort till Hemmakväll för att hyra en film och köpa lite helggodis!

I kväll blir det att gå ut och käka en bit mat =) på Verona. Så gott så gott! =)  Annars blir det en lugn helg, och det ska bli rätt skönt faktiskt!

Ha en trevlig helg!

Puss & kram

Träning..

Har ju börjat träna denna vecka! Så skönt att äntligen komma igång med det! Ett 12 månaders träningskort är införskattat så nu har jag ingen ursäkt till att inte gå och träna, speciellt inte efter att jag har flyttat för då ligger gymmet 1-2 minuter bort. Tränar ju även vibrationspass hos min sjukgymnast för mina knän och även hans mottagning ligger inne i stan. Kan inte bli bättre, så nu ska jag banne mig komma i form! =)

Denna veckans träning blev:
  • Måndag - Vibrationspass
  • Onsdag - Yoga
  • Torsdag - Vibrationspass

Ett tag sedan nu..

.. nu var det ett tag sedan sist! Tiden går så fort förbi, har jobbat min första vecka och inne på min andra. =) Börjat träna har jag hunnit med.. en tripp till Malmö och stranden var helgens nöje!

Orkar inte skriva så mkt just nu, är rätt trött på kvällarna. Det är ju en del information som matas in dessa dagar!



Men.. ni två där ute som har satt lösenord på era bloggar ;-) - tror allt ni vet vem ni är! Skulle gärna vilja komma in på era sidor. Läser ju era bloggar varje dag annars, så det känns lite konstigt nu.. Ni kan skriva ett meddelande här på bloggen om ni skulle vilja, så godkänner ja inte meddelandet! =) Så det blir bara jag som ser det! Eller maila mig på [email protected] - om ni vill så klart!

Puss & kram

RSS 2.0