En underbar dag..

..härligt det är att fylla år i bland. =) Grabbarna på standup:en var absolut bra. Bäst var Özz Nüjen, men även Björn Gustafsson men han var dock lite segstartad. Efter den första kvarten, kände man redan i käkarna och i kinden att det var ett tag sedan man skrattade så mycket. Så det var ett absolut ett värt gympapass för ansiktet!

Och maten ska vi inte prata om, sååååååå gott! =) Vi hade bokat bort på Fridolfs, www.fridolfs.se, som är en mycket prisvärd resturang!

Vi började alla med Vitlöksbröd med aioli - hade längtat efter dessa bröden, de är precis så som jag vill ha vitlöksbröd.

Sen valde vi nästan alla olika huvudrätter:

Jag och Martin gav oss på "Tigermarinerad Oxfilé på spett. Tigermarinaden sätter sin givna smak på oxfilén. Därtill aioli, tomatsalsa och lättkokta primörer".

Malin valde fisk som vanligt, denna gången blev det "Chilimarinerad Svärdfisk med Sting. Svärdfisk serverad med ett litet scampispett och en citrongräs- och vårlökssås."

Sara gav sig på något nytt, "Marinerad Lammrygg. Köttet får ligga och vila i vitlök, olivolja och örter. Lagom rosa skär vi den sedan i skivor och serverar den med rosmarinsky och vitlökssmör. "

Jonas tog "Kalvytterfilé. Delarna gör helheten då den möra filén blir spännande middag med en whiskeygräddsås à la Clint Eastwood samt en sombrerofruktsalsa med ursprung från Mexico. "

Marina väljer "Fläskfilé Stand in Oscar. Kräftstjärtar, sparris, hemmaslagen bearnaisesås och rödvinssky."

Som ni kan se blev det en salig blandning. Men alla var riktigt nöjda! =)

Blev även en liten efterrätt för oss alla:

Sara och Malin avnjöt "Chokladmousse med Punschmarinerade jordgubbar", jag och Marina valde "Fridas Pannacotta " medan Martin valde "Möllegårds Italienska Glass och Sorbet." Jonas skulle så klart ha en "Irish coffee."


Sen så har jag världens underbaraste pojkvän, Martin beställde in i hemlighet en flaska jordgubbschampagne, för att fira mig! :D En mycket trevlig liten överraskning.

Tack för en mycket trevlig kväll allihopa, och tack även till er som har grattat mig! :D

Nedräkning pågår..

..till vad? Helgen så klart! Kommer bli så bra! *Längtar* För er som inte vet blir det en helkväll på lördagen med några av mina nära och kära.. Med dessa fyra tänkte vi inleda kvällen med:


Mer info: ticnet.se


För er som inte vet vem dessa är, är det Björn Gustafsson, Måns Möller,
Soran Ismail och Özz Nüjen som är ute på en standup turné.
Efter denna show blir det god mat, härligt!

Ett perfekt sätt att fira sin födelsedag på! =)




Glömt att visa..

.. den fina Simpson-inspirerade bilden av mig.. som Martin har gjort åt mig. =)





Romantiktest

Romantikfaktor 87 av 100.

Du är romantiken personifierad. Du älskar rosenblad, poesi och sockersöta ömhetsbetygelser – både att få och att ge. Romantik är väldigt viktigt för dig, troligtvis ser du på det som grundstenarna i ett förhållande. Problem kan uppstå om din partner däremot inte är den romantiska typen. Om du ser fram emot att visa din kärlek på Alla hjärtans dag, medan din partner inte anser att det är en speciell dag över huvud taget så kan du känna dig osedd och ouppskattad. Men även om din partner inte är lika romantisk som du, så försök att visa uppskattning när han/hon anstränger sig. En del människor känner sig inte bekväma med att visa sina känslor på allt för uppenbara sätt, men det betyder inte att de inte bryr sig – de är bara mer lågmälda.


Snöade in på detta testet också.. Haha, vara bara tvungen.

För att se hur romantisk du själv är, kika in här: http://persontester.svd.se/take_test.php?idRegTest=1659


Ett litet test..

Din personlighetstyp:
Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.


-> Stämmer rätt så bra fakiskt! :D Eller hur??



Sugna att testa själva? Kika in här: http://se.41q.com/index.41q?a=1

trött..

Denna dagen försvann fort, skulle bara gå och vila i 45 minuter tänkte jag när klockan var 19.15. Men det konstiga var att helt plötsligt var klockan 21.40.. så jag var nog rätt trött för jag skulle kunna sova ett par timmar till. Så ikväll blir det säng igen om någon timme, behöver känna mig lite utvilad.

Morgondagen tänkte jag börja med en härlig promenad med Malin. =D Så hoppas på en härligt solig höstdag.


Yeah!

I dag är det en bra dag! :D

Klarade provet idag, såååååå sköööönnnnt!!!

Myshelg!

Har haft en underbart mysig helg! =) Här kommer lite bilder från lekstunden på Pippi Långstrump- inspirerade lekplatsen. Jättemysig lekplats med bl a hinderbana och en tvådelad båt.









Fredag!

Och det betyder att min syster med familj kommer ner ♦


Och se så stora dem har blivit.. :-( Tiden går så fort, så det är på tiden att jag får se dem igen. Martin kommer även han hit fast för honom blir det ju upp. Så jag tror detta kommer bli en superbra helg!

Nej, nu är det dags att borsta tänderna för sen cykla till jobbet =)

Grattis vännen!

Ett stort grattis till..


hoppas att du har en jättefin dag! =)
Puss & Kram

Önskar mig..

en brödkorg, men har dock inte riktigt bestämt vilken färg jag är sugen på.


Bilder: frapp.se


Vill även ha receptböcker Smoothies =)

Ett par sköna tofflor vill jag även ha, lånar Martins tofflor direkt när jag kommer ner till honom- de är ju så otroligt sköna! Har alltid velat haft ett par. Får leta fram en bra bild på vilken typ av toffla jag pratar om.. ;-)

Ny vecka- nya tag

En mycket trevlig vecka ligger framför mig!! =)

Jobbar dag hela veckan - så skönt!!

Varit i tränat poweryoga i dag och imorgon blir det pilates! =) Äntligen!

Varit duktig och handlat mat. Har lagat lasagne och gjort en liten sallad till. Är ju perfekt att ha i frysen och till lunch på jobbet.

Fått tvättat två tvättar - behövdes! Men måste ringa till hyresvärden och fråga om ljudet på min tvättmaskin... tråkigt!

Måste boka tid hos barnmorskan, dags igen! Fattar inte att ett år går så fort!

Bädda nytt i sängen, ska hinnas med innan sängen kallar..

Påbörjar min andra utbildning imorgon för nästa nivå som Banksäljare Privat! Kul!! :D

Längtar till helgen då jag ska få se min syster med familjen och busa med de små!

Sen så kommer ju Martin också ♥, var ett tag sedan han var här uppe nu. Har ju åkt ner en hel del eftersom han har behövt shoppa massa saker till sitt nya place. 

Ett stort Grattis till denna man..


för i dag är det Jonas dag!

Kunde tyvärr inte hitta något bättre kort på honom på datorn, men det ska
tilläggas att han brukar vara gladare än vad han är på detta kort.. haha! =)


Två av tre..

...jobbkvällar är gjorda! En kväll kvar och imorgon kommer jag även hem en timma tidigare! Härligt!

Tidigare i dag blev det en sväng ner på stan, och ja det är ner - i alla fall ner för mina trappor :-) ,för att köpa mig en ny almenacka! När jag stod i duschen i morse, bestämde jag mig för att  att det är nog dags att rensa lite och börja om med en clean start. Och i mitt liv betyder även en ny almenacka!

Eftersom min sommar inte riktigt blev som jag hade tänkt med träningen. För det satte ju mitt "lilla" knäproblem stopp för det så jag har fått hålla mig borta från träning och som följd även ta det relativt lugnt så knät fått vila. Men from nästa vecka när mitt gym har öppnat igen och jag är tillbaka igen efter helgen så ska allt bli som jag vill! För jag tänker kämpa, vägrar ge upp - jag är ju trots allt bara snart bara 24 år. Då är det aldrig kul att höra att du kan inte göra detta och inte detta osv... Är förbannat trött på detta! Så nu j*vlar!!!


Min helg har varit mycket trevlig, var nere i Lund och myste. Har åkt runt som smakråd och sällskap med Martinnär han har letat saker till sin lägenhet. :-) Lördagskvällen stannade vi hemma och Martin lagade så god mat!! Klyftpotatisen blev så perfa och nötköttet, vitlökssmöret och en liten sallad satt så bra! På söndagen blev det äntligen dags för bio, Arn - Riket vid vägens slut, tyckte absolut om den! Den var bättre än den första filmen, så se den om ni tyckte om första filmen. Jag åkte hem igen på måndag förmiddag- så denna helg blev en dag längre än vanligt! Och det är guld värt, den lilla extra kvällen!

Men nu har jag tyvärr inte tid att sitta här, för nu lockar min nya almenacka alldeles för mycket. Och ja -jag är lite tokig ibland! =)

Puss & kram

RSS 2.0