God morgon alla..

Denna sköna lördagen startade med att sova ut! Så snart är det dags för frukost! =) Sen en sväng till svärföräldrarna och ikväll blir det St Marcus Vinkällare! Längtar! =) Vi ska ju ut och fira lite jag och M..♥  2 år har gått och det måste vi ju fira lite.

Igår blev det som jag hade tänkt! Upp kl 6.00 till gymmet när det öppnade. Körde 20 minuters intensiv träning på crosstrainern. Bort med 250 kcal direkt på morgonen. Sen hem för att klä om till jobb kl. 8.00. Jobbade till 16.30 sen upp på stan en sväng leta upp ett par stövlar som jag har tittat på i ett par dagar som tyvärr var slut i min storlek men hittade så klart ett par andra stövlar http://www.nilson.com/Nilson/Dam/Modeller/Stovlar.aspx?artnr=245382&nodeID=620. Kan vara trevligt med ett par stövlar som inte är svarta. Sen blev det snabbt hem och packa det sista för att stressa iväg till tåget. Avslutade kvällen på Mando i Malmö och lite biljardspelande. =)

Ha en trevlig lördag!

Sov gott!

Då var denna dag gjord! Har solat och slappat framför serier i kväll.. diskat lite och tvättat. Så nu är det dags för dusch sen sängen!

För min tanke är att jag ska till gymmet kl. 6.30 då det öppnar.. börjar ju jobba kl. 8.00 så det blir tidigt imorgon. Men känner att det är dags igen. Hinner ju i allafall en 25 - 30 min på crosstrainern. Alltid något! =)

Och imorgon blir det att shoppa skor.. om de finns kvar! Så håll tummarna!

Sov gott! ♥

Torsdag morgon..

och regn! :( Känns som det var ett tag sedan det regnade nu. Såååå tråååkigt! Men men det är bara till att ta på sig leendet och cykla till jobbet!

Onsdag..

..idag är jag trött. Men ska ändå jaga iväg mig själv till gymmet. :P Får bli en stund på crosstrainern i alla fall.. Sen måste jag hinna en sväng på stan. Så vi får väl se om jag hittar något =)

Träning och solning

Idag ska jag gå på poweryoga =) var längesedan nu, men känner att jag behöver strecha ut lite muskler.. har ju fått migrän i 3 dgr i rad nu. Börjar bli rätt trött på det! Sen tänkte jag faktiskt hinna med att sola lite, behöver lite färg på min bleka kropp.. :P

Igår blev minisemlor med M o J... så goda =) Fettisdagen är ju idag men vi småstartade lite.

 

Semlorna är nog hälften så stora som en vanlig semla.. =)

Vilken morgon..

..sitter och äter frukost och idag innehåller den:
  • lite mer än ett halvt äpple
  • ett kokt ägg
  • ett halvt glas juice
  • ett halvt glas mjölk
  • hembakat bröd
  • en mugg fullkornsvälling
det är vad som står på min frukostbricka =)

Och idag behöver jag all denna energi! Har varit på gymmet och joggat på crosstrainern i 45 minuter. Sprungit bort ungefär 500 kcal. =) Känns riktigt skönt. Om jag skulle ha en maskin hemma så skulle detta var en sån. Kan ju inte använda löpbanden pga utav mina knän. Så en crosstrainer faller mig precis i smaken. Känns ju som man joggar och snart kommer min lilla mp3 på posten också.. Använder min vanliga mp3 nu, men saknar att kunna haka fast den i kläderna.

Idag är det ju min lediga dag! =) På schemat idag:
  1. Duscha
  2. Påbörja semlebakandet
  3. Ut och gå med Jessie i en timma 
  4. Avsluta semlebakandet
  5. Baka bröd
  6. Dammsuga och tvätta golven
  7. Tvätta
  8. (En sväng på stan)
  9. M o J kommer på besök
  10. Slappa
Det är några av de sakerna jag har tänkt att hinna med idag..

Men nu är det dags för steg 1 duscha.. vill ju hinna ut medans det fortfarande är sol ute. Ha en skön måndag! =)

Ännu mer vill ha saker..

Denna gången ifrån www.casualliving.se/


Förkläde från Nytta design, svart: 495:-



Tårtfat: 340:- Vill ha ett sådant här fat men kan inte bestämma mig vilken färg som är finast. Kommer ju finnas i 12 olika färger.



Bilderna är lånade ifrån www.casualliving.se.


Som vanligt surfar jag in på min favoritsida
http://www.broarne.se/butik/index.php (bilderna nedan är lånade ifrån samma sida.) ibland hittar man guldfynd där inne. =)

Det brukar alltid finnas något jag vill klicka hem.. =) RICE- produkterna är en av favoritmärkena. Kommer nya saker hela tiden.



Frukostbrickorna: blåspets och rosaprick: 69:-/styck



Som många av er vet har jag en pillig sida i mig.. =) så dessa får gärna finnas i min sylåda ;-) Mycket av RICE-produkterna passar perfekt i picknickskorgen i vår och sommar.


Något som faller mig i smaken är alla dessa olika muffins/bullformar som finns att shoppa på nätet nu. Vissa saker är bäst att shoppa på nätet.. hittar inte alls samma utbud i butikerna och vissa priser är på tok för dyrt.

Dessa är ifrån http://www.formodesign.com/.


Totalt 60 st, 15 av varje färg; gul, ljusgrön ljusblå och röd. Detta för 30:- =)

eller för er som har en prinsessa hemma kanske dessa passar bättre.. eller en pirat kanske... =)

(Dessa bilder är lånade ifrån http://www.formodesign.com/)

En annan trevlig sida är http://www.klarafardiga.com/
Bilderna nedan är lånade ifrån samma sida.

 
 

Finns så många underbara sidor.. men nu har ni några sidor att kika in på..

Slänger in några extra favoriter:
http://www.inreda.com/
http://www.kakburken.se/
http://www.systerlycklig.se/

God morgon!

Vilken tur att jag och Jessie var ute sent i går kväll när det snöade. För i dag när man vaknade blev det tydligt att vi bor i Halmstad. Slask, slask och slask. Behöver stövlar för att gå ut idag..

I dag var det ingen huvudvärk så idag blir det att gå till jobbet! =) Men först ska jag spendera några timmar hemma. Tänkte ta fram symaskinen och bl a sy upp mina byxor.

Tips

för er som vill bevara minnen..

Gå in på  http://www.lifestone.com/sv/

Hittade lite till..

Denna gången inne på kyssjohanna.se =)




Sött berlockarmband med änglar & hjärtan: 195,00 kr

80 kr

FInns väldigt mycket fint på denna sidan.. men är inte sugen att lägga tusenlappar på smycken just nu..

Bilderna ovan är lånade ifrån kyssjohanna.se

Vill ha..

Dessa underbara ting kommer ifrån Only.se



PIECES Vally leather belt - svart: 229,95 SEK
Bredd 6 cm.


PIECES Dilastic necklace - svart: 129,95 SEK
Längd 45 cm.


PIECES Logo hipsters - rosa/mönstrade: 49,50 SEK


ONLY Mai long knit cardigan - ljusgrå: 359,95 SEK


ONLY Georgie denim vest - svart: 299,95 SEK


ONLY Hammer long tank top - svart: 79,95 SEK
Skulle behöva ett till ;-) mitt liknande linne ligger alltid i tvätten..


ONLY Twist tube top - svart: 79,95 SEK
Äntlligen en tubtopp, har kollat efter en. Behöver en som jag kan ha under mina kläningar =) Blir nog att klicka hem..


ONLY Jolina sateen trousers - svart: 299,95 SEK


Bilderna ovan är lånade ifrån only.se


Har blivit lite kär i några av dessa.. får fundera lite =)


Tillbaka igen..

efter tabletter, vatten, promenad med ljus och luft ger det sig inte... migrän- nej tack! :-( Men vad ska jag göra, bara att gilla läget. Men störigt är det!

Huvudvärk..

.. vaknade med huvudvärk! :-/ Så det har varit en lugn förmiddag. Ska snart ut med Jessie på en promenad.

Får hoppas att huvudvärken har försvunnit tills att jag börjar jobba?!

Så ni som är lediga, ha en trevlig kväll!

Hemmakväll..

Sitter och kollar på Sleepers från 1996 http://www.imdb.com/title/tt0117665/. Det är en filmatisering av boken Sleepers som är verklighetsbaserad. Om filmen kom 96 borde jag alltså ha läst boken tidigare än så! Tokigt värre, över 13 år sedan jag läste boken men kommer fortfarande i håg vad hemsk boken var och vilket intryck boken gjorde på mig. Tyvärr så är det ju som vanligt att filmen inte berör på samma sätt.

Annars har denna fredag spenderats på gymmet, varit på långpromenad med Jessie, en sväng på stan, i soffan och framför datorn. Har äntligen fått rensat lite i min autostart! =) En skön ledig dag helt enkelt. Denna helgen består annars av jobb - det sena passet (tur att man inte jobbar de passen så ofta, tråkigt att spendera helgkvällarna på jobb). Men denna helgen har jag även finbesök, av Jessie =) hon ligger här bredvid mig och sover (samt ger mig lite värme och det kan ju behövas i min kalla lägenhet).

Lite bilder ifrån min och Jessies promenad runt Nissan idag:
   
   
                          

Oj, vad denna veckan inte blev som jag planerat

.. Som jag skrev sist hade jag planerat att skriva här i tisdags kväll. Men tisdag kvällen försvann i, vet inte vad som har orsakat min trötthet men sov bort den största delen av den kvällen. Igår var jag och tränade efter jobbet, skulle ha gått på ett pass men det var fullt så det blev lite kondition och styrka istället. Känner mig riktigt stolt över mig själv, tränade även i måndags styrka.. =) Nu har jag varit på gymmet några gånger i veckan och det börjar märkas. Kanske inte utåt men jag känner var mina muskler är. Denna kvällen blev inte heller som planerat, så det får bli att gå och lägga sig om en timme för har en hel del jag ska göra imorgon bitti istället. Måste hinna ner till gymmet innan jobbet så det får bli att gå upp runt 6. Innan sängen ikväll får det bli lite packning och diskning.

Snart är det alla hjärtans dag, kan tänka mig att många har planerat en massa. Ja o M ska ju fira vår kärlek ordentligt om 2 veckor istället.. när vi har varit ett par i 2 år! :D

Tisdag morgon =)

Hej alla... förra veckan försvann i ett nafs.. Sitter och äter frukost nu och snabbläser lite bloggar och tidningar. Har inte riktigt tid med detta nu, men skriver i kväll.. =)


Fredag kväll..

Ojoj.. vad tiden rann i väg denna veckan. Ska snart springa iväg och handla innan Martin kommer med kinamat =)

Ikväll blir det bio: Benjamin Buttons otroliga liv. =) Berättar hur den var senare..

Ha en trevlig kväll! =)

Onsdag morgon..

.. redan onsdag morgon och jag har inte hunnit göra så mycket denna veckan ännu.. de två första dagarna har jag varit trött och trött! Hoppas att denna dagen blir bättre. Har i alla fall fått sova ut lite mer..

Snart är det jobb- direkt därefter har jag tänkt gå på ett nytt pass.  =)

Då var denna helgen över...

har haft en jättemysig helg! =) Helgen började med att jag fick lite finbesök! Underbara Ulrika har varit på besök hela helgen. Började fredagskvällen med mys med thaimat och vin. Lördagen startade vi med en promenad runt Nissan =) därefter lite frukost! Sen blev det lite shopping... :D Blev en sväng både på stan och Eurostop.

 

Förälskade mig i denna underbara väska samt denna kjolen. Fanns bara en kvar av vardera så jag var bara tvungen att ta med dem hem.. ;-)

Kvällen bestod av god mat =) Vi åt Fläskfilé med sås och ugnsstekta och till det blev en riktig god sallad med lite vin. Sen drack vi lite till vin och lite till sprit. Var även sväng ute så vi fick dansa av oss lite i alla fall..





Denna dagen har vi varit ute hos M o J i Frösakull och gått en promenad vid stranden. =)



Nu är jag hemma själv och myser med lite ljus. =)

RSS 2.0