Nu vet jag vad jag ska göra efter skolan! =)

Grattis till mig! =) Idag blev det klart att jag ska börja jobba på Swedbank Telefon och Internetbank!!!!

Puss & kram

Äntligen..

..är det fredag! =) Och det betyder ju att Martin dyker upp här i eftermiddag! Mysigt!!! Ska ha en skön helg, med mysiga promenader!, god mat.. och bara ha det mysigt! Men nu är det dags att städa och tvätta, sen väntar lite plugg!

Ha en trevlig helg allihopa...!!

Puss & kram

Lång dag...

Trött... trött.. trött och trött, det är precis så jag känner mig i denna stund. Orkar inte tänka mer ikväll! Så det blir att slappa framför tvn och gå och lägga sig tidigt!

Uppsatsen är inlämnad för näst sista gången! Skönt!! Får väl se vad de har att säga nästa vecka! Morgondagen börjar med föreläsning i två timmar på förmiddagen i Internationell ekonomi, sen blir det att gå ut och gå en sväng med Jessie. För avsluta eftermiddagen på bibblan med Int. Ek.! Ska bli riktigt skönt att komma igång lite med den kursen! Tentan är ju redan den 3 maj och vi är snart där!!

Längtar...

...till helgen.. ;-)
...till nästa vecka, då jag har tänkt att ta mig själv till frisören!
...till uppsatsen är klar!

Puss & kram

I dag är det en bra dag! : )

I dag fick jag ett mycket trevligt samtal! =) Känns ♥ underbart ♥, men ropar inte JIPPIE förrän nästa vecka. Då ska allt bli klart och då tänker jag även delge er det som har gjort mig så glad i dag. Men som sagt, allt är inte riktigt klart så håll nu tummarna.. ;-)

Annars är det bra med mig, migränen har hållt sig borta sen i fredags typ.. UNDERBART! =) I dag har även den näst sista kursen för denna termin börjat.. känns skönt! Men OJ vad mycket jag har att göra innan denna termin tar slut..

Nej, tyvärr har jag inte tid att sitta här mer.. ska ju skriva och greja! ;-)

Ha en underbar vecka!

Puss & kram

Tips: maträtt

Testade en jättegott recept i helgen: Franska örtfärsbiffar  

image59

Bild: www.arla.se


Absolut 5 poäng av 5 möjliga. Tycker ni om franska örter, lite vitlök och ugnsbakade rotfrukter, då rekommenderar jag verkligen detta recept. Bytte ut laga lätt mot matlagningsgrädde och nötfärs mot blandfärs, men det blev så bra ändå. En god variant till vanliga biffar. =)

en onsdag i april..

Veckan går förbi i samma anda som den började: alltså migrän varje dag. Det konstiga är att man aldrig vänjer sig. Men det är ju inte så enkelt heller att det bara är migrän, det är en blandning av migrän och spänningshuvudvärk. Hur jag än vrider och vänder på min tillvaro, kan jag inte sluta tänka på min framtid. Jag har kommit så nära slutat av min högskoletid och det känns så skönt! Att ÄNTLIGEN få göra det man vill istället för att hela tiden säga nej och därmed ej träffa de man vill när man vill. Visst att när man jobbar så har man inte ledigt hela tiden. Nej, men du har mycket mer pengar och ork till att göra saker! Jag vet ju med mig att jag är en tänkare, och ser egentligen inte det som en nackdel. Men ibland som nu, tänker/oroar/ser framemot/tokig, så är vad jag ska göra efter min skoltid ett störande variabel. Det är ju inte så enkelt att jag flyttar tillbaka hem och startar om där igen.

Jag har ju ett jobb på g som några av er vet.. så förhoppningsvis kan jag slappna av och njuta istället av det sista pluggande. För att studera är inte egentligen så tråkigt. Jag tycker ju om att läsa, lära mig nya saker, utvecklas, och hitta nya små mål och så klart mycket annat. ;-)

Jag fick mitt "återkopplingsmöte" efter att jag hade gjort ett personlighetstest. Och när jag läste det testet, blev jag så förvånad, det var ju jag fast beskrivet i massa ord. Fast att man själv vet hur man själv är så var det en helt annan sak för mig att läsa ett utlåtande från några personer som aldrig har träffat mig, utan bara genom att jag besvarat en massa frågor/påståenden har det skrivit detta "brev". Kan inte göra annat än säga wow!!! =)

Den där tentan som jag skulle ha på fredag, har tyvärr kommit ordentligt i kläm som ni kan förstå. Men "det gör inget", klart att det gör något, men när kroppen inte orkar, hur ska jag då klara det?! Så får lyssna på vad kroppen säger. Jag är snart på topp igen.. ;-)

Puss & kram

Överraskning!!

Gårdagen började med migrän och den satt länge kvar. Under kvällen igår försvann den! Äntligen!! Får hoppas att den håller sig borta. Som ni då förstår, fick jag inte mycket gjort igår. Fick handlat i alla fall, och det var välbehövligt! Annars vilade jag mest. Är ju hopplöst när man har migrän, för det är väldigt svårt att plugga då. Får ju ändå inte in allt jag läser!

Men mitt i allt igår... Fick jag se min första fjäril! Så nu är våren här! =) ..sen så fick jag reda på att jag klarade tentan som jag trodde jag hade totalkuggat! =) Är riktigt skönt att den är borta! ..uppe på detta fick jag en till överraskning! =)  Martin dök upp i dörren igår kväll! =)  Ännu en gång gjorde han mig ställd!  Så han fick med mig ut på en promenad och frisk luft!  Så denna vecka började mycket bra, trots migränen!

Så nu är det dags för mig att ta mig i kragen och börja plugga! För idag ska det bli en bra pluggdag. Ha en underbar vårdag ni där ute!

Puss & kram

Helgen som gick..

..denna helg blev inte riktigt som planerat, i alla fall inte den senare halvan. Det började bra, på fredagen åt jag och mamma på Thai Palace i Uddevalla. Var riktigt länge sedan jag var där och åt. Och det märktes att de flesta köper hem där, för deras service var inte riktigt på topp.

Lördagen började med att Regina, flickorna och mormor kom.. De har blivit så stora, Julia och Felicia. Det är tur att jag snart kan börja åka hem lite oftare. Dagen följdes av kurragömma, leka bondgård.. haha =) Sen så hade jag och Regina bestämt att Julia skulle stanna kvar hos mig och mamma till på söndagen =). På lördagskvällen blev mamma magsjuk, stackaren. Usch!! Men som tur, än så länge i alla fall, är ingen av oss andra sjuka. Söndagen började med att Julia, som sov bredvid mig, petade lite försiktigt på mig runt sju-tiden och tyckte att det var dags att gå upp. Så söt! =) Vi mornade oss lite, sen gick vi ner och slappade framför tvn.. tills att Julia sa att nu ville hon ha frukost. En bestämd liten tjej! Senare på dagen, efter Julia hade åkt hem, fick jag migrän.. och så klart ville den inte ge med sig!! *arg*. Jag kom i alla fall hem när jag skulle och det var skönt att komma hem till sin säng!

Men tyvärr så börjar denna dag såsom den slutade igår - med migrän! Har ju inte tid med detta! Så är rätt så frustrerad just nu! Men hoppas att tabletterna vill ta denna dag! För idag väntas plugg, plugg och plugg! Och lite matlagning: kycklingsallad =)

Hoppas alla ni har haft en jättefin helg!

Puss & kram

Äntligen helg..

..och då går bussen hemåt! =) Ska alldeles strax hoppa in i duschen, därefter blir det till att packa. Är frisk och pigg igen sen igår, fick nog vilat bort det jag hade fått som tur var! För fort gick det över, och jag kan inte vara mer glad för det! =) Finns inte riktigt tid för att vara sjuk, för när jag är sjuk har jag ingen energi och därmed ingen ork. Det tråkigaste med att jag var sjuk i tisdags var att jag inte orkade lura mina syskon. ;-) Haha..

I helgen blir det bara familjemys med mamma, Regina och de små töserna, och ska även hinna se min mormor hade jag tänkt. =) På söndag hoppas jag på, att träffa några vänner över en fika innan jag tar bussen tillbaka till Halmstad. Och mitt emellan allt ska tyvärr även lite plugg hinnas med när jag är hemma, har ju en tenta om en vecka.

Trevlig helg!

Puss & kram



Fortfarande sjuk..

..vaknade imorse och var mycket bättre! Kroppen värkte nästan ingenting, och magen höll sig lugn. Men nu efter jag sov bort några timmar i eftermiddags, ja då vaknar jag med halsont! :-( Så det var för bra för att vara sant imorse. Men nu blir det till att ta det lugnt, då brukar jag klara mig rätt smidigt undan! Biljetterna hem är i alla fall bokade, och det ska bli så skönt att komma hem! =)

Sjuk! Nej tack!

Jaha.. nu är man kanske på väg att bli sjuk mitt uppe i allt! Jag håller mina tummar att det förhoppningsvis försvinner på en dag! Så jag är pigg och kry imorgon igen! Annars vet jag inte vad jag gör! Är helt mör i kroppen..magen är orolig och feber har jag! Perfekt tajmning! Inte!!! :-(

Min helg har i alla fall varit supermysig! God mat, filmer, trevligt sällskap.. och så fick vi ju äntligen träffa Lollo & Elliot, och en liten sväng Calle.

Till helgen ska jag faktiskt hem, om allt går som det ska, men tyvärr hinns inte ens hälften av det man skulle vilja göra med. Så det blir familjemys hela helgen, har ju faktiskt inte sett dem sen i jul! Men jag får väl skylla mig själv att jag satte mig i detta plugg, som någon försökte förespråka för mig. ;-)

Nej, nu ska ja försöka plugga lite.. ha det så bra!

Puss & kram

RSS 2.0