I dag är ingen vanlig dag utan idag...

är det min underbara mamma som fyller år! =)

ETT STORT GRATTIS!




trött trött och trött

har varit trött hela dagen.. antar att allergitabletterna har även påverkat min pigghet! Helt tokigt trött har jag varit! Hoppas att morgondagen blir en aning bättre.. Svullnaden på benet är kvar, men det börjar gå över i lite blåmärkesfärger och det kliar fortfarande! :-(

Men nog om det, har ju haft lite tur i dag. Passade på att gå in på Wedins skor för att kika lite, de har lite rea på rea, men jag trodde inte det skulle finnas så mkt reaskor utan jag trodde att det var mer nya höstskor. Så fel jag hade.. hittade lite smått och gott =)

Samma skor men på 2 olika sätt.



3 par skor det och det var riktiga kap! :D Rea på rea.. har haft riktigt mkt tur med rean i år!

Sen kikade jag även in på H&M, hittade denna jacka inför vinterns blåsiga dagar!




Annars har jag idag lämnat in mina sista nycklar till den förra lägenheten så nu är jag av med den! :D Var förbi och tömde mitt postfack på nyhem och det kändes så skönt att veta att man snart skulle hem igen till min lilla tvåa. Saknar inte alls det boendet! Men så klart hade det stället sin charm som alla gamla lägenheter man har haft. Kan fortfarande sakna min dusch i min första lägenhet, min soliga balkong i min andra lägenhet, den kaklade hallen "tyckte om så mkt" i den tredje lägenheten.... hmm.. men vet faktiskt inte riktigt vad jag saknar i de senaste lägenheterna...

Nej, nu ska jag sätta mig och mysa i soffan och kika lite i ikeakatalogen som låg så lägligt i mitt gamla postfack! :D

Puss & kram

Dumma dumma småkryp..

..återigen har jag blivit biten av något litet kryp! Har fått sammanlagt sex bett, tre på benen samt tre på ryggen. Så klart har jag även fått en reaktion på vissa av dem. På ena benet där jag har två av betten nästan bredvid varandra är 13 x 9 cm stort! De bränner och har en tendens till en hård yta. Som ni kan förstå är jag lagom glad över detta. Det som är mest störigt är att jag har ingen som helst aning om vad som kan ha bitit mig! :-(


Annars har denna dag flutit på ett härligt ledigt sätt. Började igår med att jag och min arbetsgrupp på jobbet var ute och käkade lite god mat och till detta blev det några glas vin och cider. Var en mkt trevlig kväll. Så idag blev det en sov morgon och lite slappande. För att ta sig ner på stan och ta en fika med ett par goda vänner =) och för lite shoppande! Blev även denna gång näjd med mina inköp speciellt min nya väska, lite dålig bild men ni får en aning om hur den ser ut.




Hittade även två underbara sjalar =)



Blev lite dåliga bilder därför bjöd jag på en extra bild på den högra! Finns väldigt många fina sjalar ute i affärerna nu! Och vi ska inte tala på smycken.. alla dessa fina örhängen, halsband och armband. Fyndade även lite smycken på rea i dag. Bland annat ett set som går i lila - så fint!


Imorgon ska jag återuppta mitt letande efter en vinterjacka =) och nästa veckas projekt blir ett par snygga stövlar.

Men ett annat projekt ska även startas upp: leta upp mörklila gardiner till mitt sovrum. Men ska mest titta, för i helgen blir det en sväng till IKEA.


Nej nu ska min nya väska fyllas! Så ta hand om er och sov gott!

Ännu mer bilder..

.. men denna gången ett smakprov på min nya lägenhet. Ska ta lite fler bilder i veckan. Men här har ni i alla fall vardagsrum/kök.




Sen så ska det blir lite förändringar. =) Ska ta mig an att måla min gamla byrå, min ikeabyrå (som står i min hall), skohyllan och antagligen mina gamla stolar! Allt ska bli vitt :D och jag tror det kommer bli så bra så. Sen ska även mitt köksbord fixas i ordning, slipa och olja .Så hur detta blir får ni se under september månad.

Så jag kommer ha lite att göra - härligt härligt! Sovrummet ska även få nya (tjocka) gardiner och nya kuddar, och vem vet kanske en ny matta också ;-) Sovrummet tror jag har bestämt mig för att det kommer gå i färgerna lila och vitt! Sen så ska det hängas upp lite ramar/tavlor och en hängare till mina väskor i hallen. Så om jag vill så kan jag ju alltid hitta något att pilla med.

Som vissa av er vet så har ju även Martin fått sin lägenhet =) så även där håller det på att inredas och smida planer.. Så numera har vi två tvåor att handhålla. Riktigt härligt måste jag erkänna! Just den lilla grejen att Martin brukar vilja sova lite längre än mig på morgonen gör ju att jag numera kan gå upp och göra något annat utan att störa honom! =)

Helgen som gick var det jobb för hela slanten samt hundpassning så det har varit riktigt lugnt! Gårdagen började dock med punka på cykeln, måttlig road var det bara till att börja traska till jobbet istället. Finns inget värre än att börja dagen med att bli irriterad. Lite migrän har även legat i luften :-( Ska bli riktigt skönt att komma i gång och träna nu! Skulle ju ha börjat denna veckan som var.. men det gick i stöpet ordentligt när jag vaknade upp i tisdags med en förkylning och virus i kroppen som gjorde att man svettades så fort man rörde sig. Som ni kan höra hoppas jag att denna veckan som kommer blir en bättre vecka. Men hade i alla fall en mysig dag i fredags med Pia och Malin, då det blev en sväng på stan och fajitas på kvällen. =) HIttade lite smycken som jag bara vara tvungen att inhandla ;-) samt en svart höstkjol:



  • Två halsband
  • åtta örhängen
  • en ring samt
  • ett armband (som jag måste gå och byta på tisdag)
Alltid trevligt att inhandla lite nya saker =)

Nej, det var allt för idag! Sov så gott allihopa!

Puss & kram

Bilder..

Lite bilder ifrån min och Martins lilla tripp hemma i Bohuslän i somras


Här är i denna fina lilla insjö (Grunnevattnet) var det jag jobbade som simlärarassistent i 2 somrar =)


Lite bilder från Tjurpannan:





Nordens Ark:





Jag och Julia busar med kameran:




Hemma hos mamma =)



RSS 2.0