Tisdag..

idag är mitt humör mycket bättre. =) Försöker se det som att stenen är i rullning, sen får jag helt enkelt vänta och se. Mer kan jag inte göra. Men men.. på tal om mycket trevligare saker så blir det hemgång till familjen i helgen. Så kul! =) Mysa med kattungarna och flickorna =) De lär ha växt som bara den!

Nu är det dags för att packa in lite paket och fixa något att äta innan det är dags för jobb igen. Ha en skön dag alla. =)

Puss & kram

-

Just nu är jag rätt så off. Har varit hos läkaren i dag med mitt knä och det slutade som "vanligt". Utredning pågår.. det är väl underbart.?! Här är det många känslor som sprudlar därför tänker jag hålla mig kort. Ska i alla fall röntga imorgon men där lär de väl inte se något så nästa steg efter det är nog titthålsoperation. Jag får helt enkelt avvakta och se.  Den stora frågan är kommer de att hitta något fel?

Annars för er där ute som inte har problem med knän eller kropp.. Ta vara på det och njut!

Lördag morgon..

så skönt det är när man vaknar på morgonen av ljuset och sen när man ligger där nyvaken hör man fågelkvitter... =) Då har dagen börjat bra. =)

Igår var det mys för hela slanten. Martin kom hit så vi lagade hemmagjord Kina-mat- riktigt gott. =) Sen gick vi på bio, Gran Tarino! Grymt bra filmen. Den hade skratt, tårar och budskap. Absolut en film jag kan ha hemma i hyllan.



Bild: imdb.com

Ska snart äta frukost och sen blir det en  liten shoppingrunda. Ska köpa mig yogamatta. Ikväll blir det syskonmys med Marina och jessie. Tacos står på schemat och massa tjejfilmer. (det enda som saknas är Regina. Så du får ta dig ner hit nästa gång. =) ) Som tur är får jag ju träffa resten av familjen nästa vecka :D Då det blir en liten tripp hemåt! *Längtar*

Tisdag..

det är solsken och blå himmel och ibland snö.. Härliga Sverige. Men nu vill vi bara har sol och blå himmel. Vårkänslor och en massa energi. Men nu är det dags att gå till jobbet.


Söndag kväll..

...och jag har haft en skön söndag. Slappat, sett på underbara serier och har även hunnit gråta en skvätt till serierna. Och ja, jag är känslig ibland :P

Sen har jag haft fint besök av Malin så vi har gjort potatisgratäng och kyckling. Gott! Underbart med vänner som man bara kan "vara" med.. =)

Gårdagen bestod av jobb och utgång.. Tjejkväll.. =) Mycket trevlig kväll.

Men nu ska jag se på ER och sen är det dags för sängen.

Sov gott och hoppas att ni har haft en fin helg.

Fredag kväll..

ikväll har jag varit hos M o J där jag har varit sen igår eftermiddag. I kväll har vi käkat hemmagjord pizza och slappat. Jag och jessie har passat på att njuta av solen och har gått en promenad på stranden. =) Så gott!

Nu är det dags att hoppa i sängen jobb imorgon!

Snart kinamat..

.. när som helst stiger Martin in genom dörren. =) ♥ Mysigt ♥ En vardagskväll bara jag och han..

Blir kinamat, kanske en film och bara vara.. Kan det bli bättre?!

Måndagstrött

..rubriken säger allt. I dag längtar jag mest efter M och mys.. 

Ska snart gå och tvätta bort sminket och krypa ner i sängen och läsa lite. Har äntligen påbörjat Camilla Läckbergs debutroman Isprinsessan. Den har fått samla damm tills igår. Så skönt att få läsa lite igen.



bild lånad ifrån www.camillalackberg.se

helgen över

.. vilken härlig helg jag har haft.. tagit det lugnt, grejat, fått stryka en massa saker ifrån min "att göra" lista. Har äntligen läst en bok (absolut läsvärd-vidare info se tidigare inlägg). Mår bäst när man får gjort det någon gång ibland. Känslan att släppa allt annat och bara fokusera på det man läser, låta fantasin skapa ansikten och händelser. Tiden står stilla under tiden man läser. Finns ingen som helst tidsuppfattning. Helt enkelt bra för själen min. Få försvinna en stund i böckernas värld ...

Just nu sitter jag och lyssnar på min favorit James Morrisson.. älskar sån musik.. Det är väl därför Martin säger Sabina-musik när han hör sån här musik.. men jag blir avslappnad och oftast så slutar jag nog grubbla när jag hör sån musik =) eller så börjar jag.. Haha!  Har hittat hans första skiva nu så nu får vi hoppas att den är lika bra.

Veckan som kommer blir att komma i gång igen efter en veckas vila för mitt knä. Var nog lite för duktig där en stund- mitt stackars knä orkade inte med. Frusterande men vad ska man göra- vägrar ge upp. Har så mycket jag vill göra.. och då behöver jag mitt knä. Vill t ex kunna ta en långpromenad utan att tänka på konsekvenserna.. Min tanke är att bli bästis med viljan och energin.. ;-)

Men just nu längtar jag efter våren..



Sov gott ♥

Sabina

Var tvungen att kika in lite på scorett.se också..

Det finns verklligen mycket fina skor på marknaden nu.. Ni ser ju vad för slags skor jag kommer gå i, i vår/sommar.


Har inte bestämt mig för om det kommer bli bruna eller svarta
eller kanske både och?! =)

Dessa ser riktigt bekväma ut och den svarta skon är riktigt snygg..


Så söt                                          enkla och somriga


Så snygga!!!!! Men kommer aldrig kunna gå i dem.. Haha..
Men titta kan man ju alltid göra. =)


Alla bilder är lånade ifrån scorett.se


Snart dags att köpa hem vårskor..




Alla bilderna är lånade ifrån Bianco.se

Och smycken och halsband kan man alltid hitta.. =)


Vilken helg..

och det är en dag kvar! Härligt! =)

I dag har jag fått gjort en massa:

Köpt klädstång
monterat klädstång
städat i ordning klädgarderoben
hämtat grejor från källaren
skrubbat toa
dammsugit hela lägenheten
tvättat
handlat mat
läst 2/3 av en bok
slappat
diskat

och ingen migrän har varit i närheten! :D

Denna bok ligger..

på mitt nattduksbord. Cirka 100 sidor kvar.. Påbörjade den igår.. underbart att bara läsa och läsa. Tankarna är fokuserad på en enda sak - boken! =)



Marley och jag : livet och kärleken med världens värsta hund
Bild lånad ifrån adlibris.com

"Jenny och John skulle just börja sin gemensamma tillvaro. De var unga och kära, de hade ett litet hus och inte ett bekymmer i världen. Så bestämde de sig för att öva sina föräldratalanger på en hund. In i deras hem kom Marley, en gyllengul labradorvalp som snabbt växte till en bredbröstad fyrtiofemkilos ångvält. I dundrande fart tog han sig fram genom livet, han sprang genom dörrar, hälsade alla gäster med en dreglig puss och tuggade i sig alltifrån pennor till ett använt graviditetstest. Men lika vilt som han betedde sig, lika obegränsad var hans tillgivenhet. Och för familjen Grogan blev han en ovärderlig gåva. Marley och jag är en berättelse om villkorslös kärlek och lojalitet, om hur en hund kan lära oss vad som verkligen betyder något. Det är en bok för alla som älskar djur, för alla som har ett stort hjärta."
- Adlibris.com



För er som inte är bokälskare kan ju ta genvägen via filmen. Det är Jennifer Aniston och Owen Wilson som har huvudrollerna i filmen med samma namn.
Marley och jag (2008)


Än har jag inte beslutat mig för vad jag tycker om den.. men det kommer.. =)


Efterlyser: Garderobspinne

Är det någon som vet var jag kan hitta/köpa en garderobspinne till en 60 cm garderob???


*****************
- på clas ohlson fick jag i tag en klädstång (som det visst kallas), som de t o m hjälpte mig att såga till rätt längd =) Nu återstår det bara att montera upp den.

Som ni förstår..

.. är jag lite rastlös efter att jag har sovit och sovit! Men tog mig i kragen och sydde upp 2 byxor och 2 kjolar ikväll. Får ju passa på när man är pigg. =)

Och som mina tidigare inlägg under kvällen visar så har jag shoppat lite.. =) Inte så mkt men lite saker ifrån Only. Var så nära att klicka hem ett av gladiatorskorna.. Men fick vara bra för denna gången ;-) Har ju redan shoppat ett par skor denna månaden. Nästa månad är det dags för att leta fram en fin vårjacka..

Men nu är det dags för sängen tror jag.. Sov gott! =)

Hittade lite på only.se också..


Fina


Enkel och liten


Skulle behöva en till kavaj i garderoben


Snart dags att byta ut vinter mot vår


Tänk denna och ett snyggt skärp




Alla bilder är lånade ifrån only.se

Fina saker ifrån nelly.com

som gärna får finnas hemma hos mig =)

Rocket D Otto Shoe SEK 200, Rocket Dog - NELLY.COM Anna SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM Clean Gladiator SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Charms We Love SEK 39, Nelly Accessories - NELLY.COMBraided Bracelet Plain SEK 29, Nelly Accessories - NELLY.COMBraided Bracelet Plain SEK 29, Nelly Accessories - NELLY.COMJonna Striped Tee SEK 199, Dr Denim - NELLY.COM
Cleave Plain Sateen SEK 249, Vila - NELLY.COMNarr Well Washed Jeans SEK 399, Cheap Monday - NELLY.COMTight V Stretch Black SEK 399, Cheap Monday - NELLY.COM

Alla bilderna är lånade av http://nelly.com

Migrän, migrän och migrän..

Underbart det är att veta att man är en av dem som får stå ut med migrän! Jobbade i onsdags, sista kvarten på jobbet ville man bara hem till soffan/sängen. Och det var där jag hamnade resten av kvällen.. :( Sov bort hela den kvällen.. surt! Så gick jag till jobbet igår, gick hem de sista 3 timmarna, klarade inte upp det. Försvann ytterligare en kväll.. och idag får jag se hur jag gör! Allt hänger på mitt huvud, men börjar inte förrän kl. 13 så har några timmar på mig..

Så det blev ett klagoinlägg.. Men men..

Då var denna helgen förbi..

..usch ibland går tiden alldeles för snabbt! Men ska egentligen inte klaga. Har haft en underbar helg som vanligt! Har varit i Lund hela helgen. Men nu blir det Halmstad några helger framöver.. Har varit och shoppat lite på IKEA och ska hem ytterligare lite saker med M o J imorgon =) Här ska det ske lite förändringar!

Dags för packa upp och fundera igenom vilka köp som ska göras imorgon så sov gott.. =)

James Morrison..

.. sjunger i mina högtalare just nu! =) Så skön röst denna mannen har.


Blir att köpa hans skiva! Men just nu njuter jag av hans musik.

Annars har jag haft en underbar helg! Var ju i Lund hela helgen, med mys och god mat! St Marcus Vinkällare är absolut en favorit.. men inte för ofta.. jag måste ju få längta lite emellanåt! Blir mys denna helgen som kommer också.. ner till Lund igen. Så vi tänkte att vi skulle ta oss till simhallen på lördagen ska bli riktigt trevligt! Ska investera i ett 10-kort så jag kan röra mig där nere också ;-)

Träningen börjar faktiskt känna som om det vore en skön vana! Känns otroligt skönt! Mår ju mycket bättre med träning..och bättre ska det bli. Ett steg i taget bara!

Nej nu ska jag fortsätta lyssna en stund till på denna skivan sen är et sängen som gäller. Har det tidiga jobbpasset imorgon. 6.45 ska jag vara på jobbet.

Natti


RSS 2.0