Halmstad Högskola - 25 år

  • "Kartongmat"; Trerätters middag serverad i en kartong. Helt OK för att servera mat till 2000-3000 personer..
  • Glass till efterrätt, gott men sött =)
  • Rektorn, Pia Mattson och några andra lärare spelade "We Dont Need No Education" med Pink Floyd! Passande eller hur! :-)
  • Amanda Jenssen uppträdde..
  • Fyrverkeriavslutning - grymt vackert! =)




Sara & Pia



Jag & Malin


Sofia


Oscar, Henke & Christoffer.


Amanda Jenssen


Jag & Frida med våra fina blommor som vi fick ta med oss hem efter kalaset =)

GRATTIS till alla som har tagit examen! =)


EXAMEN!! =)

Började denna dag, med att göra en tenta som kan ha gått vägen... Fått uppsatsen godkänd!!! Underbart! :D Efter tentan och lite sökandet efter högskolans logga till uppsatsen, var det hem och duscha för att ge sig tillbaka till skolan.. Kl 14.30 var det samling för lite tal och musik! En liten avslutning på denna tiden!

Sen så har ju båda mina paket kommit på posten, så det var på tiden att jag fick hämta dem. Lite examenspresenter till mig :D Det jag blev mest nöjd över är min coola smyckeshängare (köpt från broarne.se, se tidigare inlägg):
(Bild från broarne.se)

Nu väntas en kväll av firande, fira att man har tagit examen och Halmstad Högskola 25-årsjubileum! =) Nyfikna → (http://www.hh.se/omhogskolan/hogskolanfirar25ar/jubileumsfesten.4248.html)

Ha en underbar kväll! =) Nu ska jag gå ut och slappa i solen!! :D


Första träningarna inbokade!

Så.. nu är de två första vibrationsträningspassen inbokade hos min sjukgymnast!! Yeah!! :D Snart börjar mitt nya liv och hälsosammare liv...

Gårdagen..

...blev det en tur till skolan för att plugga lite, men har tyvärr väldigt svårt att få lite ro i kroppen just nu. Längtar till fredag efter tentan! Men men... så kan det vara ibland! Fick pluggat lite i alla fall!

Martin kom vid 18-tiden :D Så gårdagens kväll var en väldigt lyckad kväll! Käkade kinamat (från Kina Box), hämtade hem min nya resväska/resväskor! Som jag inte kunde motstå att köpa, behövde ju en ny, åker ju en del fram och tillbaka. Sen så kostade den ju inte så mycket.. Ett fynd kan man säga! =) Och är mycket nöjd! Min nya resväska:
(bild tagen från ellos.se)

En promenad blev det även, så skönt, gick ner till Östra stranden.. där käkade jag även min första mjukglass (blandad med vanilj och jordgubb) med tutti frutti strössel på =) Den första mjukglassen i år! En liten spelhall finns det även fär nere så det blev även två omgångar med Airhockey! Vem vann? Jo då, jag hade turen på min sida igår, hehe!! =)

I dag blir det en dag med plugg... sista dagen denna omgång.. Så ska försöka ta mig i kragen! Och förhoppningsvis innan denna dag tar slut, har jag kunnat lägga kandidatuppsatsen bakom mig! Yeah! =)

3 dagar kvar..

Snart är det helg och helg betyder att jag är klar med skolan denna termin! =) Fast får ta ett återbesök till studierna i juli/augusti! Men men.. det är smällar man får ta! Förhoppningsvis är uppsatsen snart godkänd och jag kan lägga den bakom sig.

Gårdagskvällen blev en kväll med thaimat med Malin och Sara... =) Men kom i säng typ vid halv två i natt, så är lite seg..I dag är det plugga som gäller, ska snart fixa i ordning mig för att ta en tripp till skolan med S. Men redan ikväll igen är det en liten paus igen från pluggandet, för då kommer Martin!! :D Mysigt! Var alldeles för många dagar sedan sist! Så kinamat står på matschemat ikväll, som alltid ;-).

Ha en trevlig dag, för er som är lediga.. gå ut o slappa lite i solen med er! =)

Puss & kram

För er som är sugna på att försöka greja lite själv med sin blogg..

kika in här: designadinblogg.se/

Men akta så att du inte tar bort någon viktig kod, testa hellre på en testsida..

Letar ni efter picknick-filt?

Måste bara tipsa om en liten grej till.. Har letat efter en ordentlig picknick-filt ett tag nu.. men har inte hittat någon intressant förrän idag! =)

frapp.se hittade jag denna fina picknick-filt för 229 kr..

(bild tagen från frapp.se)

Finns även några andra modeller.. men jag fastnade för denna! Den kostar lite mer än vissa andra filtar men det kan det vara värt! Så beställningen är lagd och sommarens picknickar är räddade.. ;-)


Tips...

Tänkte bara tipsa om att Fuji har en kampanj nu.. där du får de första 100 korten gratis, därefter 0,95 kr/st. Sen tillkommer så klart porto på 29 kr... Men det är fortfarande billigt! (OBS! - gäller bara nya kunder)

Här har ni kampanjen: http://www.fujidirekt.se/asp/_campaign/hundra/

Själv har jag redan utnyttjat mina 100 kort.. och blir bara sugen på att framkalla ännu mer.. =)

Heminredning!

Som några av er vet, så kan ja bli lite tokig i att planera och söka efter lite nya prylar..

En av mina nya favoritnätbutiker är: broarne.se som ni även kan hitta som länk på min sida! =)

Ni får om några dagar se vad jag ska köpa därifrån =)


Hemma igen!

Hemma igen, efter en helg hemma. Orkar inte skriva så mycket idag, tänkte se lite på tv, ta en dusch och sen sova för att påbörja denna sista vecka =).

Men lite bilder tänkte jag bjuda på!

image64
Lilla Felicia

image65
Julia och jag!

Och så här trött blir man efter att ha varit hemma en helg i Bohuslän:
image66

Direkt efter Jessie kommit innanför dörren hos mig, går hon och lägger sig och sover.. =)
Helt okontaktbar! Haha =)

För er nyfikna..

image62

Här har ni planlösningen för min lilla tvåa! :D

Äntligen!

... nu är uppsatsen blivit kritiserad och vi har fått kritiserat andra uppsatser! Två dagar - drygt 8 timmars diskussion! Jo då.. lite trött blir man! Men nu är det bara betygsättning kvar! Så skönt!!! :D Detta har firats med lite vin och god mat! Men tyvärr så är det föreläsning imorgon! - den allra sista! =)

Annars är det bara bra med mig! Går och småplanerar hela tiden inför min nytt place! Kan ju inte låta bli...

I helgen ska jag åka hem till nära och kära! :D Ska bli skönt, få lite energi och bara njuta av ledigheten! Nu har jag ju skaffat mig en kamera också.. så nu är det inte helt omöljigt att jag lägger in lite fler kort =).

Men som ni märker är jag lite tröööött!! Så sov så gott!

Felicia 1 år!

I dag blir den här lilla tösen 1 år! ♥  GRATTIS  ♥

image60

Uppsatsen inlämnad!

Äntligen är den klar! Igår kl 12.00 lämnades den in! Så skönt! Tog en liten stund innan det sjönk in.. men men.. Fira gjorde vi, med lite alkohol och trevligt sällskap! =) Passade även på att gå till kåren för sista gången, och kan inte annat säga än att jag kommer nog inte sakna stället.

Denna dag flyter förbi med slappande och trötthet. En vilodag så att säga. =)

Pluggar och tänker för fullt! ;-)

Nu är det inte många dagar kvar till uppsatsen ska in och vara klar! På onsdag kl 12.00 då är det klart!  Sen är det bara att läsa typ 9 uppsatser och opponera på! =) Men gud vad skönt det kommer att bli! Så det blir att fira att cirka 20 veckors jobb är klart!  Så dagarna tillbringas i skolan!

Men jag hinner allt med att eller riktigt sagt tankarna flyter in på mina nya lägenhet emellanåt också =) Är ju så roligt att flytta!! :D Att köpa lite nytt, slänga lite gammalt. Ska försöka ta mig hem i sommar och rensa upp lite i baracken, finns ju en hel del skit där som ska slängas bort! Men sen finns det ju lite småsaker som det kanske är dags för att ta med sig hit!

En ny soffa ska det bli i allafall och nya köksmöbler. Men soffan kommer först! =) Det ska ju nämligen målas lite i lägenheten också, så om ni känner någon som är duktig på att fixa och dona och måla lite färg - så hojta till!

Annars får ni ha en superfin lördag!

Puss & kram

Oj oj oj.. här händer det grejer!!

Som ni kan se på min rubrik har det hänt en hel del. Så tiden har runnit ifrån mig. Har haft några superbra helger med picknick, resturangbesök på Sankt Marcus i Malmö och det har bara varit såååå bra!! =)

I går var jag och kollade på en liten tvåa inne i stan! =) Och i dag skrev jag på kontraket! Hihihi... Känns lite overkligt måste jag säga! Jobb och lägenhet och allt inom en månad =) Det är LYX!! Det vet ni som söker lägenhet och jobb just nu. Inflyttning blir 1 augusti, så jag kommer hinna med att känna på "Halmstad city sommarlivet". Men måste säga, känns riktigt bra att lämna Nyhem bakom sig för en lägenhet med ett sovrum, ett fräsch kaklat badrum och en hall som det går att saker i utan att det blir alldeles för trångt.

Så hur mår jag! =) Bara bra! I skolan är det fullt upp, och då menar jag verkligen fullt upp! Uppsatsen ska in om en vecka och en dag! Tokigt snart! Men det kommer vi att lösa ;-) Det har jag hört från en säker källa =).


Har tyvärr inte tid att skriva mer just nu.. ska ringa lite samtal och säga upp lite saker och så :D. Så ha en underbar dag! =)

Puss & kram

RSS 2.0