Australia

Nu är det dags för att bänka mig framför tvn och ner under filten. Tänkte se Australia.


(imdb.com)

Vad tycker ni? Bra eller dålig?


*Uppdatering*

Vilken härlig film! =) Satt och myste i soffan hela filmen och vilken hunk han är Hugh Jackman.

Ulrika-helg =)

Haft en superskön helg! Umgåtts med min underbara Ulrika!


(Var lite dåliga på att fota i helgen så jag slänger in en bild ifrån förra besöket)

Alltid lika trevligt att ha henne på besök! Vi känner varandra så bra! =) Och nu börjar vi bli duktiga på att träffas lite oftare! Vi har shoppat, druckit vin, grillat, härliga långpromenader, druckit lite till vin och cider, pratat/skrattat och bara varit. Kan det bli bättre! Nästa gång är det min tur (eller vår tur beror på när & M) till Götet. Får se om jag åker upp en gång innan det är dags för årets Liseberg-besök.

Bröstchock..

..haha nej då. Det var inte så extremt men jag fick mig en bra "tillsägelse" och chock från expediten på Triumpf.

Frågade expediten vad mina mått är? Kände mig lugn för jag sökte mest bekräftelse på att jag hade rätt storlek på mina bh-ar, att jag var på rätt väg. Men så fel jag kan ha. Enligt henne skulle jag ha en storlek ner från 75 till 70! Här har man gått och trott att man är en 75 runt sen man fick sina bröst i tonåren sen att jag skulle upp några kupstorlekar gjorde mig ännu mer förvirrad!

Synen jag hade på min bh-storlek var en smal tjej med stora bröst! Haha och så ser jag inte på mig själv! Att en bh-storlek har fått en inpräntad bild på hur bröst ska se ut i en viss storlek fick sig en känga. Problemet är ju att mina axlar har fått bära för mycket gentemot min bröstkorg har fått gjort.

När jag sen jämförde "min" bh-storlek med den bh-storlek jag har så var det en stor skillnad. Mina axlar kändes lätta och befriande. Att rätta till bhn/brösten existerar inte vid användning av denna bh:n. Expediten trodde även att min spänningshuvudvärk/migrän skulle påverkas till det bättre och det hade ju inte varit fel. Började med att köpa mig en t-shirt-bh och den är grymt skön inte så snygg men grymt skön! Så nu får jag ut och köpa mig en eller två bh-ar till.. Måste ha några fina också!! =) Så det får bli ett besök på Change på Nova i Lund till helgen.

Jag rekommenderar alla att gå och mätta sig, småbystade som storbystade.

För er som vill försöka er på att mäta hemma kan kika in här: http://triumph.timarco.se/ShopPaged166a70f-2f54-4a90-8df9-f26b42cd3627.aspx.


Minibärbar vs bärbar??

Vilken ska jag välja??!? Behöver en ny dator men frågan är vilken?


Fick oväntat nattbesök i fredags..

.. vaknade av att någon var i min hall. Klockan var runt 04.30 och jag låg sov gott i min säng. Så hör lite ljud ifrån hallen som gör att jag vaknar och vem är det inte som har dykt upp. Så klart det var Martin som kom och överraskade! En riktig trevlig överraskning! =) Så här går det inte att smyga in, vaknar direkt när någon går i min lägenhet.

Mannen..

.. måndag kväll och jag är ledig! Känns som det var evigheter sedan.

Just nu sitter jag framför mitt favvoprogram Mannen som talar med hundar. Är det något jag hade tyckt om att jobba med, så är det att jobba hos honom. Vilket jobb! Hur kan man inte bli inspirerad/påverkad av honom?!



Bild: tvplaneten.se

Trött..

..lång dag! Så nu tänker jag krypa till kojs i sängen och läsa =)

Vilket underbart väder..

Snart dags att gå till jobbet! Sen ikväll när jag kommer hem ska jag äntligen få fortsätta läsa tredje boken av Camilla Läckberg. :-) Krypa ner i soffan, lägga i en hårinpackning, och ha en avslappnad stund. För jag gick upp kl. 6.00 i morse, så trött lär jag vara när jag slutar kl.22.

Hoppas ni alla har en skön vårdag och en härlig fredagskväll.. =)

jaha.. nu tappade jag bort motiviationen!

Fattar inte.. hur svårt kan det vara.?! Plugga, plugga och plugga!

Tips: privatekonomi

ett litet tips för er så här i lågkonjunkturens tider är att gå in och läs tipsen på
http://ekonomikollen.swedbankkampanjer.se/


Klappar mig själv på axeln..

..nu på morgonen har jag fått gjort en massa saker (känns det som i alla fall)
- slängt skräp
- slängt massa glasflaskor (som enbart stod i vägen i hallen) till återvinning
- gått en skön morgonpromenad
- handlat frukt på torget =) (första gången och känner på mig att det kommer ske fler gånger)
- tränat (hemma)
- gjort frukost (smoothie: med banan, päron, kiwi samt linfrö- både delade och hela- för bästa resultat)
- ringt och mailat uppsägningar av tidningsprenumerationer


...och nu ska jag plocka undan sen kommer det bli plugg en timma, sen slänga i en tvätt och förbereda dagens mat, plugga ytterligare en timme o s v.. =)


Dags för en morgonpromenad..

.. är underbart vårväder ute så nu är det dags att ta en skön promenad innan det blir en smoothie till frukost. Får gå förbi hemköp på hemvägen också så jag får hem lite mer frukt o grönsaker.


Ibland undrar jag..

.. hur min kropp fungerar. Gick och la mig strax efter att jag kom hem för att försöka vila bort mitt halvdunkade huvud. Satte klockan på en timme framåt. Men det som hände var, Sabina stänger av alarmet och somnar om lika fort igen. Så när min mobil ringer ytterligare två timmar senare så förstår jag att jag somna om igen. Fattade det inte först men en stund in i samtalet klicka det till och jag känner hur småirriterad jag blir på mig själv. Hur jag kan låta mig själv somna om och bara sova. Skulle ju ha pluggat! :-(

Förresten kan det ju vara rättvist för er att få en liten uppdatering angående mitt knä. Röntgen visade inget som förväntat så nu har jag krävt att få träffa en ortoped efter att ha frågat frågan "Du får fråga dig själv om du tycker det är värt det, ortopeder är kirunger- de gillar att operera" Så sa jag ja, jag vill ju veta att jag inte gör något som gör det värre?! Då fick jag tillbaka typ "Nej, men det gör du inte" - du fick min läkare till svar " Konstigt, jag som tycker att det bara blir värre och värre?! :P

Jag är ledsen, det är en duktig läkare men ibland måste de förstå att det handlar om mitt liv, min motviation och mitt psyke! Hatar att utredas, har gjort det några gånger. Axlar, lungor, genomfört diverse röntgen, ultraljud och prover. Men det är ju aldrig fel på mig. Konstigt, ibland önskar man att en läkare kunde säga: du har detta, gör så här så blir det bättre! Det jobbiga är när människor inom sjukvården säger men "du är ju så ung, du kan ju inte ha problem redan!.. Så suckar dem lite så där medlidande. Dessa ord hjälper mig inte, jag blir egentligen bara frustrerad av att höra detta. Prata inte, hitta felet istället!

Frågan är bara är man sin egen värsta fiende!?

Ursäktar om texten ovan är flummig skriven, men det är precis så jag känner.. trött med tankar som går fram o tillbaka.

I alla fall nästa steg är ortoped i mitten av maj förhoppningsvis.

Kan inte annat än att instämma..

läs detta blogginlägg, tror nämligen att även ni kommer instämma.

"Män kan hata män men inte i samma utsträckning som kvinnor lyckas hata kvinnor." "Hänger du upp dig på ordet ”hatar” så tänk ”missunnsam” så kanske du håller med." - Peter Karyd

http://www.bloggfamiljen.se/2009/04/11/peter-karyd/

Motiviation?

Vad händer med motiviationen? Att den bara kan försvinna! Men att ta sig själv i kragen kan vara svårt! :-( Tvådelad är jag när det gäller studier! Det är kul men samtidigt hur tråkigt som helst..

Älskar att planera, men är nog kanske inte alltid duktig på att hålla humöret uppe hela vägen. Är lite avis på de människor som kan läsa en sak sen kan dom det! Tänk att ha den egenskapen. =)

Hoppas att helgen..

har varit bra?! =) Har precis kommit hem ifrån Lund. Har haft det supermysigt! =)
Så nu blir det plugg resten av kvällen.



Slänger även med en bild på hur fin jag var i håret efter besök hos frissan sist.



P&k





Glad Påsk

Vilket påskväder vi har! =) Helt underbart. Helgen som var tillbringade jag o M hemma hos min familj. Hade årets första picknick, första grillningen och som jag njöt. Finns det något bättre än att vara med människor som man bryr sig om och älskar. Jag o M blev så klart kära i de små kattungarna, speciellt M, så nu funderar vi på att ta oss en tur upp snart igen. Måste kolla min almenacka först bara. Helgen som är, har jag tillbringat i böckernas värld, samt att jag kan inte hålla mig borta ifrån M så det blir en tur ner dit idag, hitta inspiration och motiviation för att orka läsa.

Lite bilder från förra helgen:
 









Nej, nu är det dags att återgå till böckerna.

Hem

I kväll åker jag hem till familjen, väntar bara in Martin. =)

Ha en skön helg! Passa på att njuta av våren!

RSS 2.0