Fredag.. äntligen! =)

Blev ingen träning igår kväll! Men har varit där och tränat på min kondition nu på morgonen.. =) Ska hoppa in i duschen nu, så jag hinner till jobbet i tid.

Förresten min cykel är igång igen! =) Hjulet var snett! Det kunde lösas på mindre än 1 minut.. Pinsamt enkelt.. men men =)

Torsdag morgon..

.. har precis ätit frukost och ska snart gå till jobbet! Ska försöka att hinna med att lämna in min cykel börjar sakna den! :-( Gårdagen bestod av brödbak :D Underbart gott blev det.. brödet påminner mig om ett jag fick hos en kompis när jag var liten. de hade alltid det brödet hemma.. (i alla fall som jag kommer ihåg det)! Det bästa är att det inte är så många ingredienser så det mesta har man ju hemma =)



För er som är sugna att testa hittar receptet här.. Svärmors Matbröd
Bilden är tagen ifrån tasteline.com

Ikväll blir det styrketräning, måste måste röra på mig.. Känner mig faktiskt redan rastlös om jag inte gör det! Sen blir det till att plocka i ordning, springa ner med lite saker till källaren... för imorgon får jag finbesök :D

Ha en bra dag allihopa och hoppas ni har kryat på er... =)


Tisdag fast det känns som måndag..

Har haft väldigt svårt att förstå att det är tisdag idag. Har nog gått runt och trott hela dagen att det är måndag. Antagligen för att min måndag försvann i ett nafs! Jobbade, handlade massa massa mat.. så nu är kylen full av massa goda saker samt handlat hem lite ny inspiration till köket. Sen har jag haft lite smygande huvudvärk.. kan inte förstå varför.. funderar på om det är för att jag inte har strechat. För innan jag gick till gymmet idag hade jag lite huvudvärk, och nu när jag sitter här hemma igen efter en runda på maskinerna, lite strech och en flaska vatten så mår jag bra igen! =)

Känner mig nyttig igen, sååå sköönt!!

Nu är det dags för en liten snabbdusch för att sen greja lite här.. och förhoppningsvis orkar jag ta fram dammsugaren..

Hemma igen..

så då var denna helgen också gjord! Förstår inte att tiden måste gå så snabbt!

Har i alla fall haft en supermysig helg nere hos M. =) Vill ju inte åka därifrån men vad ska man göra! Jobbet och vardagen kallar..

I veckan är det dags för träning igen, känner mig riktigt motiverad! Har nog aldrig varit så här motiverad så jag hoppas att det håller i sig!

Hoppas ni har också har haft en fin helg! =)

Puss o kram

Lååång dag!

Att vissa dagar kan kännas så extremt långa! Tjatigt som bara den! Är helt slut nu, så det får bli att packa och greja imorgon. Finns ingen ork idag! Men var i alla fall på gymmet imorse innan frukosten. Hade egentligen velat sticka dit en sväng inna jobbet imorgon, men tyvärr räcker inte riktigt tiden till. Är inte så sugen på att gå upp halv sju- sju.

Annars längtar jag efter helgen.. ♥

Vilken intensiv dag...

Jobbat kväll idag så det blev att greja lite hemma innan jobbet samt mysa lite med jessie. =)

Men vilken dag på jobbet! Har haft fullt upp från början till slut, och tiden den bara rann ifrån mig.. :P

Men men.. Snart är det fredag och det betyder att jag får  träffa M =) Underbart! *Längtar*

Nu är det dags för sängen, orkar inte göra mer eller tänka mer idag. Ska till gymmet imorgon förmiddag, så det ska bli riktigt skönt att få sova ut lite först.. =)


Räkning av steg..

Ska tilläggas att jag blev förlorare denna vecka och Sara vann.. :P Klarade över 35 000 steg men hon hade gått en antal rundor till.. säger inte hur många! :-/


Känner mig duktig..

.. klappar mig själv på axeln. Pilates-pass avklarat! =) Det bästa med att jag har lovat sig själv att inga ursäkter är okej  förutom de riktiga är okej, är att jag tar mig själv i kragen och går till gymmet. Innan jag gick var jag hur seg som helst och hade egentligen ingen lust. Hade nästan somnat i soffan och var lite off men nu när jag är tillbaka igen känns det så skönt!


Grattis sis!! =)

Ännu ett födelsedagsbarn som blir ett år äldre =)



Puss & kram

Måndag igen..

Helgen försvann i ett nafs som vanligt! Blev en intensiv familjehelg där vi prioriterade familjen högt! Hade ju en söt liten systerdotter som hade pratat om oss en hel del.. =) Sköna promenader vid vattnet är ju inte fel det heller..

Bohuslän by vinter:

 






Julia och Marina


och sist men inte minst roliga Jessie som älskar värme. Hon hittade mammas kamin så hon satt där och värmde sig.. En stund där och en stund där.. =) Så söt så!

Men nu är det vardag igen och med det menas det jobb, äta rätt och träning =) Så det var bara att ta på sig träningskläder och ta sig till gymmet när man kom hem från jobbet! Lika bra att ta det direkt, annars vet man aldrig om det blir av.

Nu när båda födelsedagsbarnen har fått sina paket kan jag äntligen visa det för er med.. Följ länken så ser ni =)
http://www.blocket.se/vi/19274562.htm?ca=6_s vill ha ett själv också, men ska bara bestämma vad det ska stå och hur stort det ska vara...

Grattis gumman!

Ett stort grattis till Gunnel som blir 25 år idag :D

Puss o kram

Kalorier och McDonalds

1.0 st McChicken (McDonalds)
2.0 dl Fanta (McDonalds)
1.0 st Pommes Frites liten (McDonalds)
= 729 kcal

Skönt att man inte äter det så ofta! Är ju egentligen inte värt pengarna heller.. men ändå blir man sugen emellanåt.


Tyvärr är choklad inte så bra för mig heller.. :P men det är i alla fall mycket godare  =)

1 ruta schweizernöt (Marabou) =  27.5 kcal d v s 100 gram Schweizernöt (Marabou) innehåller 549 kcal


en liten jämförelse är att jag ska äta 1300 kcal per dag...

Torsdag = vilodag

I dag blir det en väldigt lugn dag! Först jobb, sen hem och bara softa!! Ingenting annat förutom att packa lite. I går var det en lång dag! Först instruktion på gymmet sen lite konditionsträning sen blev det hem snabbt för att duscha och äta. Sen var det en promenad till jobbet. Hade huvudvärk större delen av eftermiddagen/kvällen så kvällen blev väldigt lång. Hämtade hem mina kläder från H&M först bara. Blev supernöjd med västen, men vissa saker fick allt åka tillbaka...

Annars längtar jag efter helgen och vad den innebär =) Bus och mys med familjen! Hade bara toppat om M varit med också. Men men får vänta i några dagar till för det.. men snart snart..

Nej nu är det dags att göra i ordning sig för jobb!

Utmaning..

Jag fick en liten utmaning från Lollo och det kan jag ju ställa upp på! =)

4 av mina favoritprogram:
♣ Mannen som talar med hundar
♣ Privileged                                                  ♣ Dexter
♣ Greys Anatomy                                         ♣ Gossip Girl
♣ Criminal Minds                                        ♣ One Tree Hill

(lägger till några extra, har lite svårt att välja :P )


4 saker jag gjorde igår:

♣ Tränade Poweryoga
♣ Jobbade
♣ Pratade i telefon ;-)
♣ Väntade på vaktmästaren

 4 Saker jag ser fram emot:
♣ Hoppa tandem =)
♣ Sommaren
♣ Julimånad ;-)
♣ Vara tränad

4 av mina favoritrestauranger:
♣ S:t Markus vinkällare i Malmö
♣ Fridolfs i Halmstad
♣ Pios i Halmstad
♣ Mando i Malmö

4 saker på min önskelista:
♣ En bil
♣ Vandra i Norge
♣ Sommar och sol
♣ Slippa migrän för alltid!



Skoj..

Hittade en sida inne hos Kristinas blogg idag (http://mammakristina.blogg.se/) och sånt här tycker jag är riktigt kul!
Så jag kunde ju inte motstå..








Jag och Gunnel =) Miss you!


För er som vill testa, gå in på: http://www.photofunia.com/

Första poweryoga-passet avklarat

Äntligen fått gjort det första poweryoga-passet detta året och fler ska det bli =) RIktigt skönt efteråt men fy vad vissa ställningar känns.. Jag vet ju vad jag har att jobba med! :P

Måste bara skaffa mig en egen matta! Skönt att ha en egen på passen och även skönt att ha en hemma.

Kommer jag klara 35 000 steg?

Jag och S har en tävling som pågår from idag och två veckor framåt: gå 35 000 steg på en vecka dvs totalt 70 000 steg på två veckor! Grejen är att vi får inte räkna med vardagsmotionen utan det är promenader som gäller..

Skönt att ha någon annan att dra i också :P

Min favvovovve..

Jessie




som jag lånar av sis o J emellanåt.. =)



Första dagen på andra veckan..

..alldeles riktigt andra veckan är i gång. Känns bra, känns riktigt bra. Och imorgon börjar jag gå på gym igen, ska bli riktigt skönt att komma igång. =)

Helgen som gick började med ett besök av min M, så då blev det kinamat och lite biljardspelande. Vann så klart några omgångar ;-) men det var tyvärr på grund utav mina medspelare som slog ut varandra och sig själva! Haha!!

Lördagen bestod av jobb och mys med M o J, lagade lite mat, drack lite vin och spelade face ten. Var riktigt länge sedan jag spelade det, vi spelade detta kortspelet en hel del när vi var tonåringar och bodde hemma. Som ni kan förstå så var det ett par år sedan..

Söndagen var det jobb igen och kvällen tillbringade jag i soffan med en filt och såg på serier och filmen A lot like love. En riktigt mysig film där timing är allt. Så jag gick i säng så där sprudlande inombords. =)

Idag är jag ledig och det är såååå skönt! Blev en promenad med Jessie "runt" Nissan, en kollega berättade om den rundan i går och det var en lagom runda, på drygt 55 min eller ngt.. Skönt att kunna variera promenaderna. Är riktigt tråkigt att alltid ta samma runda speciellt när man går själv.

Nästa steg inbokat..

i mitt nya liv ingår det även att komma igång med styrketräning. Gjorde ett försök i höstas, men tyvärr så hade jag en hel del problem med mitt knä i början av hösten som gjorde att jag inte kunde träna. Men nu är det andra chansen inbokad, hade tur och fick redan en tid nästa vecka för en genomgång. De har ju fått massa nya maskiner sen jag var på min första genomgång sen behöver jag lite uppdatering. Längtar redan! Vill komma igång. =)

Men på tisdag börjar det! =)

Ledig dag! Så skönt!!!

Idag är jag ledig och det är såååå skönt. Tog mig en riktig sovmorgon, vaknade knappt när syrran släppte in jessie vid 8-tiden. Men det behövdes för nu är jag mycket mer utvilad. Ska snart ta på mig skorna för att gå ut en sväng, om det inte är lika halt idag får det blir en promenad bort till Västra stranden och tillbaka. Gör både mig och jessie gott!

Hoppas verkligen att all is är borta nu! Gick till jobbet igår och hem, ditvägen gick det relativt bra. Då var det fortfarande snö ute som skyddade mig lite från isen.

       
    
       
Lite bilder i alla fall när det var snö på marken! Min väg till jobbet, riktigt mysigt att cykla eller gå vid Nissan. Speciellt när det blir ljusare på morgonen =)

Men tyvärr när jag skulle hemåt på kvällen var all snö borta och bara isen kvar. Så det tog en stund att gå hem. Tror att jag var på att trilla över 10 gånger så jag är rätt glad över att jag lyckades komma hem helskinnad! =)

Den femte dagen på mitt nya liv känns otroligt bra, blir bara roligare o intressante varje dag. Så jag hoppas verkligen att detta kommer att funka.

Nej nu måste det ringas lite samtal och slänga i lite tvätt.. och framför allt bara njuta av att vara ledig! För imorgon är det jobb igen!

Då var denna tentaperiod över..

fast den där tentan kan vi ju glömma! Skulle haft den där sista kvällen, så hade det gått bättre. Men men, nu lägger jag det bakom mig. Och tar tag i det i mytt nya liv! =) Fick mig i alla fall en härlig promenad hem från högskolan i snöyran! jag fick min snö, men tyvärr fick jag även en isgata. :-/  Som tur gjorde att jag och cykeln blev ovänner ;-) men det gick bra förutom lite öm och lite blåmärken. Fösökte mig även på att cykla till skolan idag, men det la jag ner snabbt efter ett möte med isen igen =) Tyvärr så hände det något med bromsen på cykeln efter mötet! Så idag blir det promenad till och från jobbet! Segt men ändå skönt! =)

Jag vill också ha snö..



Min pojkvän skickade precis detta kortet och jag är inte det minsta avundsjuk! Vill också ha mer snö, känna hur det sprakar under fötterna när man är ute och går! Men men.. drömma kan man ju göra =)

God morgon..

När klockan ringde kl 6.50 fick det allt bli ett par snozzningar.. usch vad trött man är när klockan ringer. Det känns som man precis har gått och lagt sig. Men nu är jag i alla fall uppe. Frukosten är uppäten så nu blir det att plugga i några timmar innan det är dags att gå till jobbet!

och förhoppningsvis kanske mitt armband kommer på posten idag =)

Så ha en trevlig dag!

Inne på andra dagen..

Andra dagen av mitt nya liv och än känns det riktigt bra! Får bara hoppas att det fortsätter så också. Denna dagen försvann i en massa plugg, har en tråkig omtenta som jag hade tänkt att sätta på torsdag. Så mitt fokus befinner sig där just nu.

Så hoppas alla ni andra har njutit av vår lediga röda dag! =)

I dag har mitt nya liv börjat..

mitt mer hälsosamma liv!

Önska mig lycka till! =)

Välkommen År 2009!

Detta året är ett år som jag ser framemot av många anledningar..! =)

En av de sakerna jag har tänkt att bättra mig på är att uppdatera min stackars lilla blogg, som blev bortglömd. ;-)

Nej, nu får det vara nog av 2008, har bestämt mig för att jag är numera en frisk människa (alltså ingen förkylning eller problem med rösten).

Hösten 2008 försvann så fort att jag inte riktigt hängde med tror jag, men nu går vi mot ljusare tider.. underbart! =) Älskar våren och den energi medföljer.

Tänkte bjuda på lite smått och gott som jag har gjort denna helg (den för övrigt väldigt väldigt lugna helg):


Fyndade detta härliga armband på rean på http://kyssjohanna.jetshop.se/ (Bilden kommer även därifrån)

sen hittade jag även lite gott på H&M, var egentligen inne för att kolla på rean men så dök jag på detta istället ♥
(alla bilderna kommer ifrån Hm.se)


Visst är denna färgen härlig! =) Ett måste i min garderob!

Sen så har jag även hunnit möblera om i min lägenhet =)



 


RSS 2.0